BudKocka.cz logo

SUPERCOFFEE - prémiová chutná káva

Články Potraviny Recenze Soňa 10. května 2020
super coffee blendea

Káva je ranní rituál pro mnoho z nás, bez ní si nedovedeme představit ani jeden den. Jednou se sice píše, že káva škodí, jednou naopak, že prospívá. Co ale kdybyste si dali kávu, která obsahuje plno cenných látek pro zdraví, ať máte jistotu, že kromě kávy pijete i něco, co tělo potřebuje?

To vám přesně nabízí Blendea SUPERCOFFEE. Jedná se o kávu s medicinálními houbami, kořenem čekanky a skořicí. Víte, proč je pro tělo tak dobrá? Podívejte se na další informace...

Co je Blendea SUPERCOFFEE?

Blendea SUPERCOFFEE v sobě skrývá vyváženou směs kávy arabiky a robusty, které pocházejí z Řecka. Dále se v ní nachází kořen čekanky, skořice, chaga, reishi a hericium. Tato unikátní směs vytvoří kávový nápoj, který nejenže chutná velice dobře, ale také obsahuje plno cenných látek.

👍 V této kávě se nacházejí pouze ty nejkvalitnější suroviny, aby vytvořily výborný nápoj, který v sobě schovává řadu cenných látek. Podívejte se, jaké jsou tam další látky.

Na rozdíl od jiných směsí káv a medicinálních hub, v SUPER COFFEE najdete opravdu jemně namleté medicinální houby a ne jen výtažek, stejně jako jemně mletý kořen čekanky a mletou skořici. To vše se projeví nejen v intenzivní chuti, ale i pozitivními účinky.

Kávový nápoj můžete pít klasicky ráno nebo kdykoliv během dne. Záleží vždy na vaší chuti a potřebách.

prémiová káva supercoffee

Prémiová káva v luxusním obalu. Získáte ji v tomto e-shopu.

Za SUPERCOFFEE je zodpovědná česká značka Blendea, která dbá na kvalitu, bezpečnost a čistost svých produktů. Zaměřuje se na superpotraviny. Tento produkt má plno certifikátů a jedná se o BIO výrobek, který byl vyroben v České republice.

Čím je SUPERCOFFEE tak výjimečné?

Proč zvolit SUPERCOFFEE?

✅ Dodá vám energii na celý den

Směs dvou instantních káv arabica a robusta vás nabudí na dlouhou dobu. Dodá vám soustředění a lepší výkon po ránu nebo kdykoliv během dne.

✅ Podporuje imunitu

Medicinální houby (chaga, reishi, hericium) podle čínské medicíny mají za úkol podporu imunitního systému a obranyschopnosti organismu.

✅ Má vliv na hmotnost

V SUPERCOFFEE je větší množství vlákniny, díky které se rychleji zasytíte. Napomáhá ke snížení chuti k jídlu a ke kontrole vaší hmotnosti.

✅ Pomáhá na lepší vyprazdňování

Kořen čekanky obsahuje inulin, který zvlhčuje střevní sliznici a tím zlepšuje vyprazdňování. Dále pomáhá vyživovat prospěšné střevní bakterie.

✅ Příjemná příchuť skořice

Káva resp. kávový nápoj má příjemnou chuť také díky špetce kvalitní cejlonské skořice.

✅ Výrobek je prvotřídní kvality

Blendea SUPERCOFFEE obsahuje namleté medicinální houby, nejedná se o žádné extrakty. Díky tomu obsahují své prospěšné látky.

kvalitní káva supercoffee

Jak připravit kávový nápoj?

Kávový nápoj připravíte velice jednoduše, ale je nutné dávat pozor na velice častou chybu, kterou mnozí dělají i při přípravě obyčejné kávy. Nikdy nezalévejte kávu vroucí vodou, škodí jí to.

příprava kávy supercoffee

Příprava kávy je velice snadná. Stačí kávovou lžičku směsi zalít vodou.

Chtěli byste raději latte?

Se SUPERCOFFEE chutná výborně i latte. Jedná se o delikátní záležitost, která udělá vaše rána vždy hezčí.

Co tam všechno najdete?

V kávovém nápoji SUPER COFFEE se nachází se několik látek a my se na ně teď podíváme, ať přesně víte, co v něm najdete a odkud dané suroviny pocházejí.

supercoffee složení

Arabica a robusta

👍 Někteří raději arabicu, někteří robustu a zde najdete vyladěnou směs obou druhů, kterou uvítají všichni. Káva kromě kofeinu obsahuje prospěšné živiny. Kofein pomáhá na lepší výkon, soustředění a bystrost. Kávu mají rádi snad všichni, tak proč si ji nedat?

Reishi

👍 Reishi neboli leskokorka lesklá (Ganoderma lucidum) je v BIO kvalitě a pochází od čínských pěstitelů. Houba se sbírá, usuší a namele na jemný prášek. Posiluje imunitu, podporuje funkce oběhové soustavy a má vliv na udržení optimální hladiny cholesterolu.

Chaga

👍 Chaga neboli rezavec šikmý (Inonotus obliquus) se v nápoji nachází v BIO kvalitě a pochází z Číny. Chaga se nachází se také ve známém elixíru Matchaga. Jde o silný antioxidant s pozitivním vlivem na obranyschopnost organismus.

Hericium

👍 Hericium neboli korálovec ježatý (Hericium erinaceus) je medicinální houba v BIO kvalitě. Patří mezi důležitou součást tradiční čínské medicíny s vlivem na posílení nervové, trávicí a močové soustavy a vlivem na hladinu cholesterolu.

Kořen čekanky

👍 Kořen čekanky (Cichorium intybus) obecné obsahuje větší množství vlákniny inulin. Tato organická čekanka pochází z Nizozemí. Inulin je jako prebiotikum, zvlhčuje stěny ve střevech a zlepšuje vyprazdňování.

Skořice

👍 Cejlonská skořice (Cinnamomum) je v BIO verzi, dodává nápoji příjemnou chuť a tento druh pochází z Indie. Má vliv na normální trávení a činnosti cévního systému, udržuje normální hladinu cukru a cholesterolu v krvi.

prémiová káva supercoffee

Podívejte se na další produkty výrobce a to na Hair Vitality a SuperBeauty.

Jaké jsou nutriční hodnoty?

Výživové údaje:Na 100 g:Na 1 porci (3,3 g):Jednotka:
Energetická hodnota:1 573 (370)47 (11)kJ (kcal)
Bílkoviny:11,980,36g
Sacharidy:79,102,39g
z toho cukry:0,200,006g
Tuky0,370,011g
Vláknina:401,2g
Sůl:0,200,006g
Kofein:1,670,055g

Výhody a nevýhody této kávy

super coffee zabalená

Kvalitní uzavření brání vysypání i poškození

Časté otázky a odpovědi

Pro koho není tento nápoj vhodný?

Kávový nápoj není vhodný pro děti. Těhotné a kojící ženy by jej měly pít s rozumem a nejlépe po konzultaci s lékařem. Obsahuje totiž kofein, který by se moc neměl v tomto období pít.

Nachází se v něm alergeny?

Produkt Blendea SUPERCOFFEE neobsahuje alergeny. Ovšem může obsahovat stopové množství ořechů, protože se v závodě zpracovávají rovněž jiné produkty.

Nepřebíjí medicinální houby chuť kávy?

Absolutně ne. Medicinální houby chutnají nenápadně, proto chuť kávy nijak neovlivňují. Káva je naopak intenzivní a špetka skořice ji dodává úplně jiný rozměr. Stačí ji jen vyzkoušet a přesvědčit se o její lahodné chuti.

A jak je na tom doprava?

V e-shopu nabízejí více možností dopravy a vy si tak můžete vybrat, co je pro vás příjemnější. Česká pošta, kurýr DPD nebo Zásilkovna. Cena za dopravu je různá, nad určitou částku zdarma a doba doručení většinou nepřesáhne dva dny.

Recenze a zkušenosti

Zkušenosti s nápojem SUPERCOFFEE jsou velmi pozitivní. Uživatelé si chválí, že mají více energie, že se jim zlepšilo trávení, že jsou méně unavení atd. Podívejte se i vy na další zkušenosti a recenze zde na stránku.

supercoffee recenze

Pokud máte také zkušenost, napište svá hodnocení do diskuze pod článkem.

Jaká je cena?

Cena za jeden nápoj SUPER COFFEE je 399 Kč, když jich ale koupíte více, získáte slevu, nápoj tak potom vychází mnohem levněji. Pokud si ji oblíbíte, opravdu se vyplatí koupit jich rovnou několik. Jedno balení vystačí na 30 porcí.

Počet balení:Cena za balení:Ušetříte:
1399 Kč-Získat více informací
2389 Kč20 KčZískat více informací
3379 Kč60 KčZískat více informací
4369 Kč120 KčZískat více informací

Pokud byste chtěli, můžete uplatnit také slevový kupón. Získala jsem ho pro vás, tak proč ho neuplatnit a získat slevu. Kód je 10usetrim, sleva 10 % platí v oficiálním e-shopu.

Shrnutí nápoje

SUPERCOFFEE je zajímavý kávový nápoj, který kromě kávy obsahuje také tři medicinální houby (reishi, chaga, hericium), skořici a kořen čekanky. Každý den můžete vypít tento elixír, který vám dodá energii a řadu cenných látek. Navíc vaše káva nikdy nemusí být stejná, stačí ji připravit jako latte a vždy použít jiné rostlinné mléko.

Nevýhodou je cena, která poměrně vysoká. Ale na druhou stranu, za kvalitní produkt je potřeba zaplatit. Kdybyste si doma sami namíchali kávu s medicinálními houbami, vyjde vás to mnohem více než toto balení, které má optimální složení. Při nákupu více kusů pořídíte nápoj levněji, což každého potěší.

Příprava této kávy (kávového nápoje) se neliší od přípravy klasické kávy. Stačí lžičkou nabrat prášek, zalít ho horkou vodou a vypít jako obvykle.

Kde můžete SUPERCOFFEE koupit?

Nejvýhodnější je koupit Blendea SUPERCOFFEE na oficiálním e-shopu na www.blendea.cz. Mívají tam akce, slevy a zaručeně nejlepší ceny. K tomu tam najdete i další zajímavé produkty, jako třeba směs zelených potravin Blendea.



Názory k článku


už jsem ji vyzkoušela, chutná opravdu zajímavě a nechce mi po ni vůbec spát.
eva, 7. listopadu 2020

Napište, co si o tom myslíte