BudKocka.cz logo

Black Insomnia Coffee - silná káva s extra dávkou kofeinu, co vás probere

Články Novinky Soňa 24. ledna 2020
Black Insomnia Coffee - káva

Dát si po ránu kávu patří mezi základní rituál mnoha lidí, ale za chvíli účinek kofeinu mizí a nezbývá nic jiného než sáhnout po dalším šálku kávy. A tak určitě pokračujete dále, dokud potřebujete pracovat, studovat a podávat výkon.

Není to ale znak, že obyčejná káva už pro vás není, protože jste na její obsah kofeinu zvyklí a bylo by potřeba ji změnit? V tom mohla pomoct káva, která obsahuje nejvíce kofeinu na světě. Znáte Black Insomnia Coffee? Tak to je ona! Koupíte ji na oficiálních stránkách.

Co to je za kávu?

Káva Black Insomnia sice vypadá jako úplně obyčejná káva, ale opak je pravdou. Tato unikátní směs arabiky a robusty je totiž nejsilnější káva na světě. Rovněž i chuť je velice zajímavá: propojení oříškové a karamelové chuti s čokoládovou tečkou na konci. Zjistěte více informací o tom, jak přesně funguje.

Kávu praží experti v Bambergu v Německu, kteří se zabývají kávou už od roku 1932, v bubnové peci podle italské tradice. Tato jedinečná směs je namíchána ze zrn arabiky a robusty z Jižní Ameriky a Afriky, díky čemuž na vás vždy čeká skvělá chuť s notnou dávkou kofeinu.

Jedná se o 100% přírodní produkt, ve kterém nenajdete žádné přídatné látky.


Zrnková káva Black Insomnia

zrnková káva black insomnia

Zrnkovou kávu získáte za skvělou cenu zde v e-shopu.

Množství kofeinu v kávě není dán pražením, ale druhem kávy. Robusta obsahuje dvakrát více kofeinu než arabika. Pokud pijete arabiku v domnění, že je lepší, tak obsahuje méně kofeinu, což může někdy vadit. Existují stovky odrůd kávy a každá je jiná. Některá je lepší, některá horší.

Black Insomnia obsahuje více robusty než arabiky a to v poměru 4:1. Robusta obsahuje více kofeinu, dodá vám sílu a nakopnutí do celého dne. Robusta v Black Insomnii je tou nejsilnější robustou na světě. Arabica dodává jemnou vyváženou chuť s lahodným aromatem.

Proč si ji koupit? Jaké má výhody?

Jak připravit kávu Black Insomnia?

I ta nejlepší zrnka se mohou kvůli špatné přípravě stát obyčejnými a výsledná káva vás vůbec nepotěší. Přitom stačí dodržet správný postup a připravíte zaručeně dobrou kávu.

👍 V první řadě potřebujete na přípravu kávy dostatek času. Nespěchejte a najděte si na celé přichystání čas, ať jej neuspěcháte.

✅ Odměřte si přesné množství zrnkové kávy a tu umelte. Dále zvolte správnou hrubost mletí kávy, neboť každý způsob si žádá jinou hrubost mletí. Pro french press by měla být hrubě mletá, pro vacuum pot a drippery středně namletá, pro mokku konvičku jemně mletá, pro pákový kávovar a turka velmi jemně namletá. Díky namletí získáte čerstvou a voňavou kávu.

✅ Poté zalijte kávu vodou, která nesmí být vroucí! Množství vody zvolte podle vás, máte-li raději silnou kávu, nalijte méně vody, pokud raději méně silnou, nalijte vody více. Na jeden gram kávy Black Insomnia by mělo být 17 ml vody.

✅ Zkoušejte a zkoušejte! Vyzkoušejte různé poměry kávy a vody, zkuste i jiné způsoby přípravy, dokud nenajdete takovou, která vám bude nejvíce chutnat.


Mletá káva

zrnková káva black insomnia

Mletou kávu získáte za skvělou cenu zde v e-shopu.

Obsahuje opravdu hodně kofeinu

Obecně se tvrdí, že by denní dávka kofeinu neměla překročit 400 mg, ale protože je každý individuální, má i jinou toleranci ke kofeinu. Jelikož Black Insomnie obsahuje mnohem více kofeinu než běžná káva, měli byste ji ze začátku pít opatrně a pozorovat, zda na vás působí dobře. Citliví jedinci by se měli mít na pozoru, ať to s ní nepřeženou.

Espresso Black Insomnia (7 gramů) obsahuje 150 mg kofeinu, menší šálek s 14 gramy 300 mg kofeinu a velký s 28 g dokonce 600 mg kofeinu. Pokud jste již teď kávoví maniaci, kteří si dají několik šálků denně bez mrknutí oka, neměli byste mít s Black Insomnií problém. Ale raději ji vždy pijte s rozumem.

Srovnání kofeinu s ostatními nápoji na 100 ml podle Caffeine Informer.

Black Insomnia (Espresso á 7 g)150 mg
Starbucks (Doubleshot)57,29 mg
Red Bull32 mg
Coca-Cola9,6 mg
šálek

Krásný černý šálek s logem vypadá naprosto skvostně. Získáte ho zde.

Mrkněte na recenze

Podívejte se na recenze a zkušenosti. Vypadá to, že uživatelům pomáhá přesně na to, na co byla vytvořena. Aby se jim nechtělo spát a aby měli energii.

zkušenosti s kávou

Foto: heureka

Pokud máte i vy s ní zkušenosti, napište své recenze do diskuze.

Kde můžete koupit kávu Black Insomnia?

Nejjednodušší je koupit v e-shopu www.blackinsomnia.cz. Prodává se tam mletá káva a i zrnková káva za 399 Kč, což je skvělá cena za balení 453 gramů.

V případě nákupu více balení a balíčků, získáte mnohem lepší ceny, protože je na ně akce, to najdete zde.



Názory k článku


Napište, co si o tom myslíte