BudKocka.cz logo

Krásné termo sklenice Hot&Cool

Články Rady Iveta 24. května 2021
termo sklenice hot & cool

Také nesnášíte, že sotva usednete ke stolu, chcete si vypít kávu a už je málem studená? Nebo pivo po chvilce již není tak vychlazené či zmrzlina se začne rozpouštět? V tomto případě vám pomohou termo sklenice Hot&Cool, které tento problém vyřeší. Teplý nápoj zůstane déle teplejší a studený zase studenější. Zjistěte k nim více informací.

Sklenice Hot&Cool dokáží zpestřit každý den, oslavu nebo párty, neboť jejich design je impozantní. Ať už si dáte kávu nebo pivo, nikdy se nenabažíte toho, jak sklenice vypadají. A hlavně udrží teplotu nápoje, jak slibují. To se vám bude vždy hodit, protože kdo by chtěl pít studené kafe či čaj nebo teplé pivo? Asi nikdo.

sklenička

Co jsou speciální termo sklenice Hot&Cool?

Termo sklenice Hot&Cool od 4Home, které jsou vyrobeny z borosilikátového skla, dokáží udržet teplotu daného nápoje nebo pokrmu díky dvojité stěně a vakuu, které je uprostřed. Studené nápoje zůstanou déle studenější a teplé déle teplejší. Navíc průhledná sklenice zůstává stále studená, takže vás nebude pálit, jak je tomu u klasických sklenic či hrníčků. Ani u studených nápojů se sklo nebude rosit a nebude příliš studené při chytnutí.

Ručně vyráběné sklo vás potěší nádherným designem, který vznikl právě kvůli dvojité stěně. Některé dvoustěnné skleničky mají rovněž vtipný tvar, který vypadá jako flaška od piva, ovoce, lebka, srdce nebo exotický koktejl. Pokud hledáte nějaký dárek, zaručeně těmito skleničkami každého potěšíte.

Jaké mají skleničky výhody?

Vyberte si z nabídky

termo sklenička na kávu
termo sklinka
termosklenice
termo
dvoustěnná sklenice hot & cool

Elegantní sklenice se hodí na všechno

Zaručeně se nikdy nenabažíte velkou nabídkou stylových skleniček, které najdete v kolekci Hot&Cool. Různé typy, velikosti i ozdobné tvary ve tvaru ovoce, drinků či piva si vás doslova podmaní a vy nebudete vědět, kterou z nich si koupit.

Které sklenice jsou dostupné?

termosklenice

Je libo zmrzlinu?

Pokud naprosto nesnášíte, když se zmrzlina začne po chvíli rozpouštět, tak tento problém vyřeší termo miska, která udržuje dlouhou dobu stejnou teplotu. Kromě zmrzliny do ní můžete dát jakýkoliv dezert nebo ovoce se šlehačkou. Koupíte ji zde.

termo miska se zmrzlinou

Z čeho jsou sklenice vyrobeny?

Termo sklenice jsou vyrobeny z borosilikátového skla, které je lehké a žáruvzdorné. Dále je odolné k popraskání. Mají dvojitou stěnu, díky níž je vytvořeno vakuum, což oceníte, že udrží dlouho ideální teplotu. Dále má termoizolační vlastnosti, díky kterým vás nebude pálit ruka nebo prsty v případě horkého nápoje a studit ruka v případě studeného nápoje.

Líbí se vám? Máte s nimi zkušenosti? Napište své recenze do diskuze.

Kde je koupíte?

Rozsáhlou nabídku najdete v tomto e-shopu. Tyto termo skleničky mají skladem, tak je můžete očekávat doma klidně i na druhý den. Navíc jsou za nízké ceny, protože tam teď na ně mají akce.



Názory k článku


Vypadají moc pěkně. Koupila jsem je pro rodinu na vánoce. Byli naprosto nadšeni.
Romi, 9. února 2020

Napište, co si o tom myslíte