BudKocka.cz logo

Good Night Drink - nápoj na spaní

Zdraví Spánek Články Soňa 2. června 2019
nápoj Good Night Drink

Spánek je pro nás velice důležitý, ale není vždy tak sladký, jak bychom ho chtěli mít. Stres, přemýšlení o tom, co se stalo a co nás čeká, počítání oveček, časté probouzení... zrovna před důležitým dnem. Prášky na spaní nemusejí být vždy ideální a hlavně jsou na předpis. Spánek může být lepší díky novému přírodnímu drinku pro lepší spánek.

Vyzkoušejte nový doplněk stravy Dreamly pro lepší usínání a klidný spánek

Drink pro lepší spánek se jmenuje Good Night Drink - Drink'n'Dream a jedná se o zcela přírodní nápoj, díky němuž bude váš spánek lepší. Zjistěte, jak funguje, z čeho se skládá, kde ho získáte a jak ho pít.

Co je Good Night Drink?

Good Night Drink je přírodní sycený nápoj, který zlepšuje spánek, redukuje stres a uklidňuje mysl. Nacházejí se v něm extrakty z bylinek a alpská voda, nenajdete v něm alkohol, umělá sladidla a zbytečné chemické přísady. Navíc jako bonus je vyroben v Rakousku. Zakoupíte ho na oficiálním webu www.gndrink.cz.

Tento drink se na rozdíl od prášků na spaní prodává bez předpisu, nehrozí na něm závislost a nemá žádné vedlejší účinky. Stačí ho jen před spánkem otevřít, vypít a vychutnat si jeho skvělou chuť. Pak se jen těšit na lepší spánek.

plechovka good night drink

Krásné modré plechovky s měsícem a hvězdami

Ocení ho hlavně lidé, kterým chybí hned ráno dostatek energie, což je jasný znak toho, že jejich spánek není kvalitní a klidný. Jejich spánek je tudíž slabý, neklidný a nekvalitní. Nebo večer dlouhé minuty či hodiny přemýšlejí o tom, co se jim povedlo nebo nepovedlo, co je čeká... a pořád nemohou usnout. Nemohou usnout při cestování nebo jsou prostě jen ve stresu.

Jak funguje?

Celé kouzlo je založeno na tom, že v tomto drinku se nacházejí extrakty z bylinek, které uklidní mysl, sníží stres a uvolní naše tělo. Jde o meduňku a chmel. Jejich účinky znaly již naše prababičky. Můžete je využít i vy prostřednictvím nápoje ukrytého v plechovce.

Pokud nemůžete usnout, váš spánek není kvalitní a rána jsou pro vás ukrutná, je nejvyšší čas vyzkoušet Good Night Drink. Funguje rychle a je zcela přírodní. Stačí se jen napít a pomalu se chystat do postele.

pití v plechovce

Ve sklenici vypadá jako Red Bull, ale je to pití pro lepší spánek

Pro koho je drink vhodný?

Drink není vhodný pro těhotné a kojící ženy. Neměly by ho pít ani malé děti, ty však usnou samy a hned.

Co všechno v něm najdete?

Hlavní složka nápoje je meduňka lékařská a chmel. Jak už bylo zmíněno, v drinku se nenacházejí umělá sladidla, ale fruktóza, což je cukr. Dále v něm najdete kyselinu citrónovou, příchuť a citrát sodný. Voda pochází z Alp. Nápoj je perlivý.

složení

Složení drinku se nachází na každé plechovce

Meduňka lékařská

meduňka lékařskáMeduňka lékařská (Melissa officinalis) je bylinka, která je známá svými účinky na lidské zdraví. Pomáhá snižovat stres, uklidnit, zpříjemnit spánek a uvolnit mysl. Tato rostlina dorůstá až do výšky 150 cm, ale její kouzlo tkví v listech a nati, které se sbírají ještě před květem.

Chmel otáčivý

chmel otáčivýChmel otáčivý (Humulus lupulus) se používá nejen k výrobě piva, ale má i další účinky. Zklidňuje nervy, pomáhá při nespavosti a povzbuzuje chuť k jídlu. Je to ve výsledku podobné jako u piva, ale toho je nutné vypít docela dost, což se vždy nehodí.

Jaké má nutriční hodnoty?

Nutriční hodnoty u tohoto nápoje na 100 ml vycházejí jen na 84 kJ (20 kcal), bílkoviny: 0 g, sacharidy: 5 g, tuky: 0 g. V plechovce je 250 ml, takže to vychází jen na 209 kJ (50 kcal), což není vůbec špatné.

Výhody a nevýhody Good Night Drinku

vychlazené pití pro lepší spaní

Vychlazený nápoj chutná nejlépe

Jak ho užívat?

Tento drink se užívá velmi jednoduše. Asi 30 - 45 minut před plánovaným spánkem vypijte jednu plechovku, drink je nejlepší chlazený. Po této době se vydejte k posteli a lehněte jako při klasickém spánku. Můžete ho vypít každý den nebo jen ve dny, kdy víte, že ten následující bude náročný a vy se bude potřebovat pořádně vyspat.

Zkušenosti a recenze

Podívejte se sami na zkušenosti a recenze s tímto drinkem. Vypadá to, že jsou hodně pozitivní. Můžete i vy připojit ty své do diskuze, která je níže.

zkušenosti recenze good night

Zkušenosti a recenze uživatelů (zdroj: gndrink.cz)

Dle mého názoru je tento drink velice chutný a osvěžující díky jemným bublinkám. Je trošičku sladký (není to ale vůbec hodně) a jeho chuť připomíná bylinkový čaj s kapkou citronu a ještě s něčím (možná jahodová příchuť). Spí se po něm moc pěkně, ale samozřejmě to může být pouze placebo. Uvidí se v dalších dnech.

Kde levně koupit Good Night Drink

Good Night Drink - Drink'n'Dream se prodává na oficiálních stránkách www.gndrink.cz, kde tento nápoj prodávají za výhodnou cenu v několika baleních. Je možné, že na tento drink natrefíte v některých menších obchodech, ale cena bude mnohem vyšší než na e-shopu. Plechovka stojí pouze 39 Kč, což je velice smysluplná cena za dobrý spánek.

Shop nabízí za výhodnou cenu balení po 6, 12 a 24 kusech. U balení po 24 kusech získáváte dopravu zdarma.



Názory k článku


Napište, co si o tom myslíte