BudKocka.cz logo

Dreamly přináší sladké sny a příjemnější rána

Články Spánek Recenze Soňa 12. prosince 2020
dreamly sladké sny

Spánek je pro všechny z nás velice důležitý, ale každý ho nemá kvalitní. Všude nás obklopuje neustálý stres, hodně povinností a na pořádný spánek již nezbývá čas. A když už si chceme jít schrupnout, nejde to. Skončíme u počítání oveček, mnohdy usneme po dlouhé době a ráno se cítíme, jako bychom vůbec nespali.

Možná se přesně v tom poznáváte a máte se spánkem problémy. Něco jako hodnotný spánek je pro vás velká neznámá. Přitom je tak důležitý, tělo během něj provádí řadu nezbytných funkcí. Neměli bychom podceňovat přínos spánku pro naše zdraví.

Tělo během něj regeneruje a získává energii na další den. Pokud si důkladně neodpočine, organismus je unavený. To se projeví na našem soustředění, paměti, náladě, stresu a depresích. Dlouhodobý nedostatek kvalitního spánku může vyústit až v nějaké onemocnění.

Mnoho lidí při problémech se spaním vyžaduje prášky na spaní, na které často vzniká závislost a jedná se o koktejl chemických látek. Jde to udělat i jinak. Vyzkoušejte doplňky stravy, které mají přírodní složení. Jedním z nich je Dreamly, který se vyrábí v České republice.

Dreamly se řadí mezi doplňky stravy, které využijete, pokud je váš spánek neklidný nebo máte problémy s usínáním. Víte, co to je? Už jste o něm slyšeli? My se na něj pořádně podíváme v naší recenzi.

Co je Dreamly?

Dreamly je doplněk stravy, který je určen pro lepší usínání a klidný spánek. Je zcela přírodní a najdete v něm výtažky z bylin a další důležité látky, které pomáhají kvalitnímu spánku.

Přípravek Dreamly obsahuje aminokyselinu L-tryptofan, která je významná pro usínání, výtažky z bylin (mučenka, meduňka, kozlík, šafrán), které nejenže podporují spánek, ale také mírní stres a strach, a vitamíny.

Tato kombinace látek je schována v kapslích, které si stačí vzít půl hodiny až hodinu před spánkem. Podporuje kvalitu spánku, usínání i vstávání. To zní velice dobře, proto se na ně pořádně podíváme.

Dreamly je vyroben v České republice a disponuje všemi potřebnými certifikacemi a schválením. Není na předpis a tento přírodní doplněk stravy pohodlně koupíte v e-shopu.

dreamly pilulky na spaní

Balení přišlo v malé krabičce s přírodní výplní. Získáte ho v tomto e-shopu

S čím pomáhá?

Pro koho je určen?

Dreamly může užívat naprosto každý (až na výjimky) a oceníte ho hlavně, pokud máte náročnou práci, máte problémy s usínáním, váš spánek je nekvalitní, jste ve stresu a cítíte se unavení.

Kdo ho nesmí užívat?

Dreamly nesmí užívat děti do tří let, těhotné a kojící ženy. Pokud máte alergii nebo přecitlivělost na některou ze složek, které přípravek obsahuje, tak se mu rovněž vyhněte.

dreamly pro lepší spánek

Tobolky jsou dokonale před prvním použitím dokonale uzavřeny. Koupíte je v tomto e-shopu

Jak byste ho měli užívat?

Než půjdete spát (30 - 60 minut), užijte 2 kapsle a ty zapijte vodou. Toto dávkování nepřekračujte, protože dvě kapsle stačí a jedna je většinou málo.

První účinky na sobě poznáte hned první noc, ale mnohem výraznější se projeví až za pár dní. Zhruba po 5 až 10 dnech poznáte všechny jejich účinky.

dreamly návod

Přesné užívání je samozřejmě na obale doplňku stravy

Jak přípravek Dreamly vznikl?

Tvůrci Dreamly měli se spánkem dlouhou dobu problémy. Kvůli stresu špatně spali, byli neustále unavení a kvalitní spánek u nich neexistoval. Jako řešení únavy se nabízelo pití energetických nápojů, což ale bylo pouze dočasné řešení.

Zkoušeli různé čaje, sirupy a přípravky, které měly působit na dobrý spánek. Ale nefungovalo to.

Rozhodli se, že s tím musí něco udělat. Společně s odborníky vymysleli přípravek, ve kterém se nacházejí extrakty z bylinek, které mají vliv na klidný spánek, a k nim přidali i důležité vitamíny.

dreamly na spaní

V malém balení najdete velkého pomocníka pro váš spánek. Získáte v tomto e-shopu

Co všechno obsahuje?

Kapsle obsahují 7 látek, které díky svým schopnostem dohromady svedou následující:

V Dreamly najdeme řadu látek, přesněji 7, které v této kombinaci mají pomoci na hluboký spánek. Podíváme se tedy na ně podrobněji.

Šafrán setý

Šafrán setý (Crocus sativus) je rostlina s výraznými fialkovými květy. Jedná se o nejvzácnější koření na světě, ale kromě toho, že dokáže zajímavě ochutit pokrmy, podporuje zažívání, potlačuje nervozitu a podrážděnosti a má vliv při přenosu serotoninu. Serotonin (hormon štěstí) ovlivňuje náladu, spánek nebo chuť k jídlu.

Vitamín B3

Vitamín B3 (niacin) přispívá k normální činnosti nervové soustavy, je důležitý pro normální energetický metabolismus, pro normální psychickou činnost, přispívá ke snížení míry vyčerpání a únavy.

Vitamín B6

Vitamín B6 (pyridioxin) přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, k normální činnosti nervové soustavy, k normální psychické činnosti, k normální syntéze cysteinu či k normální tvorbě červených krvinek.

Meduňka lékařská

Meduňka lékařská (Melissa officinalis) je bylinka, které se říká elixír života. Blahodárně působí na stres a spánek. Pomáhá ke zklidnění nervové soustavy, ke snížení psychického napětí, při stresových situacích, uklidňuje, má vliv na zažívání a zpříjemní spánek.

Kozlík lékařský

Kozlík lékařský (Valeriana officinalis) je bylinka, jejíž účinky se využívají již od pradávna. Používá se při nespavosti, bolestech hlavy, slabosti nohou, nervozitě, pocitům strachu nebo při nadýmání a žaludečních křečích.

Mučenka pletní

Mučenka pletní (Passiflora incarnata) je rostlinka, která divoce roste nebo se i pěstuje. Využívá se při nespavosti, nervovém napětí a může zlepšit kvalitu spánku.

L-tryptofan

L-tryptofan je esenciální aminokyselina, kterou si naše tělo nedokáže vyrobit. Pro naše tělo je důležitá, jelikož se účastní mnoha procesů včetně tvorby serotoninu, který je pro lepší usínání důležitý. Pokud ho máme málo, máme problémy s usínáním a spaním, jsme podráždění, agresivní a dokonce se mohou objevit i deprese.

dreamly složení

Na obale je uvedené přesné složení

Jaké má přesné složení?

Dreamly je přírodní doplněk stravy, ve kterém najdete následující látky.

Látka:Množství:
L-tryprofan150 mg
Mučenka pletní40 mg
Meduňka lékařská20 mg
Kozlík lékařský20 mg
Šafrán setý10 mg
Vitamín B38 mg
Vitamín B61,4 mg
Stearan hořečnatý8 mg
Oxid titaničitý
Kapsle

Nejedná se o náhradu pestré stravy. Vždy je potřeba dbát na vyváženou stravu a zdravý životní styl. Pokud si nejste jisti, zda tento přípravek smíte užívat, poraďte se se svým lékařem.

Jaké má Dreamly výhody a nevýhody?

Tak jako u ostatních výrobků, tak i zde existují pozitiva a negativa. Podívejme se na některé z nich:

Časté otázky a odpovědi

Určitě vás napadají různé otázky, které se týkají právě tohoto doplňku stravy. Několik jsem jich vybrala a k nim vyhledala i odpovědi.

Co to vůbec Dreamly je?

Dreamly je doplněk stravy, který je určen pro podporu lepšího usínání, spánku a také zklidnění organismu. Nachází se v něm přírodní látky a vitamíny.

Prodává se na lékařský předpis?

Ne, tento doplněk stravy se prodává bez lékařského předpisu. Můžete si ho koupit v tomto e-shopu, kde ho prodávají za výhodnou cenu.

Má nějaké vedlejší účinky?

Složení výrobku je v takovém množství, aby dokonale splnilo svou funkci, dodalo kýžený výsledek a zároveň tělu neškodilo. Doporučené množství jsou dvě tobolky, zvýšení dávky je zbytečné, jelikož by organismu nic navíc nepřineslo a z těla by se vyloučilo močí.

Je u něj garance spokojenosti?

Ano, na Dreamly se vztahuje garance spokojenosti. Pokud nebudete s přípravkem spokojeni, můžete ho v zákonné lhůtě vrátit. Balení nesmí být otevřené nebo poškozené, jelikož se jedná o doplněk stravy.

Proč zvolit Dreamly a ne něco jiného?

V Dreamly najdete kombinaci bylinek (resp. jejich extraktů), které mají vliv na lepší usínání a zmírnění stresu. Jsou v optimálním složení pro nejlepší účinek.

Kdy poznáte účinek?

První účinek byste na sobě měli zpozorovat už za 30 - 60 minut po užití a také po prvním probouzení. Po pravidelném užívání (po 5 - 10 dnech) se zvyšují jeho účinky, protože některé látky začínají působit až později.

Proč v něm jsou extrakty?

Extrakt z rostlin se používá z toho důvodu, aby se do kapsle vešlo co nejvíce účinné látky. Je mnohem koncentrovanější než usušená rostlina, nachází se v něm více účinných látek. Výroba extraktu je poměrně složitý proces, kdy se rostlina usuší, rozemele a potom extrahuje s další látkou. Poté se odpaří a tím vznikne extrakt.

Recenze a zkušenosti

Uživatelé mají s Dreamly velmi pozitivní zkušenosti. Velice dobře se jim usíná, jejich spánek je hluboký a do nového dne příjemně probouzí. Podívejte se na další zkušenosti zde na stránku.

dreamly recenze zkušenosti

Zdroj: dreamly.cz

Jaká byla moje zkušenost?

Už první usínání s pilulkou Dreamly bylo rychlejší než dříve. Dříve jsem obvykle musela počítat ovečky, abych vůbec usnula, i když jsem se cítila unaveně. Teď to bylo jiné. Usnula jsem mnohem dříve. Ráno po probrání jsem cítila lépe, jako kdybych spala o několik hodin více. Podle budíku ale ne.

Moc mě potěšil účinek hned po první noci. Protože výrobce píše, že nejlepší účinek nastává až po několika dnech užívání, chtěla jsem to vyzkoušet. Pravidelně jsme ho brala celý týden. Vždy jsem se ráno probudila plná energie. Po týdnu byl spánek mnohem lepší a kvalitnější.

Asi od čtvrtého dne jsem neměla potřebu vařit si kávu nebo k večeru zívat. Cítila jsem se dobře vyspaná. Odpoledne jsem si sice kávu dala, ale protože jsem na ni měla chuť. Ne, protože bych se cítila unaveně. Po týdnu jsem nechtěla kávu ani odpoledne. Měla jsem plno energie. Ráno jsem cítila vždy vyspaná dorůžova, proto jsem pilulky brala i nadále.

dreamly prášky na spaní

Tobolky Dreamly jsou průměrné velikosti a dobře se polykají

Následně jsem si objednala další balení, protože na rychlé usínání a příjemné probouzení si lehce zvyknete. Už nebudete chtít, aby přestalo. Naštěstí Dreamly si můžu podle potřeby vždy koupit. Možná by někteří řekli, že funguje jako placebo, ale já si to nemyslím. Podle mě za to může jeho jedinečné složení, které zahrnuje jen přírodní složky.

Když jsem zkoušela, jestli by nestačila pouze jedna pilulka, tak podle mého názoru nestačila, dvě byly mnohem lepší.

Kolik Dreamly stojí?

Balení na 1 měsíc je nyní to nejmenší balení, které firma prodává. Aktuálně je v akci. Dále v e-shopu najdete výhodná balení na tři měsíce nebo pět měsíců s dárkem. Na větším balení vás potěší příjemná sleva, kterou u nich právě teď najdete.

Balení:
Na 1 měsícZobrazit cenu
Na 3 měsíceZobrazit cenu
Na 5 měsícůZobrazit cenu

Shrnutí na závěr

V dnešní době se setkáváme s nejrůznějšími problémy, které dříve byly pro lidi nepředstavitelné. To se týká i obyčejného spánku. Dnešní doba je uspěchaná, plná stresu a nedostatku času. Mnohdy nemáme ani čas na kvalitní spánek. Spánek je pro nás tolik důležitý, proč si jej potom nezlepšit pomocí nějakého přípravku?

Dnes jsme se podívali na přírodní doplněk stravy Dreamly, který je určen pro lepší usínání a klidný spánek. To je přesně to, co mnohým schází. Klidný spánek. Právě v tomto přípravku se nacházejí pouze přírodní látky, které nám s ním mají pomoci.

Uživatelé si jej velice chválí a mně se rovněž velice líbil jako pomocník pro klidné a kvalitní spaní. Navíc je levný, tak proč ho nevyzkoušet?

Kde Dreamly koupíte?

Tento doplněk stravy můžete koupit v oficiálním e-shopu. Prodávají ho tam za nejlepší cenu a pravidelně nabízejí slevy a akce. Cena je pak velmi výhodná. No, podívejte se sami na to, jak to tam vypadá zde.





Názory k článku


Jedinná možnost pro klidný spánek. Často se budím a mám různé noční můry, prostě nebyl to moc dobrý spánek. Teď si vezmu dvě piluly před spaním a je to mnohem lepši a kvalitnější spánek.
Marta, 16. února 2021

Napište, co si o tom myslíte