BudKocka.cz logo

Yellow & Blue - česká přírodní drogerie

Domácnost Články Sára 21. září 2018
Yellow&Blue  přírodní drogerie

Máte už po krk drogerie plné chemie? Vyberte si ekologickou drogerii Yellow&Blue, která se specializuje na drogerii s co nejmenším dopadem na životní prostředí a lidské zdraví. Pokud chcete žít zdravě a nechcete zatěžovat sebe i přírodu tradičními chemií, tuto značku si jistě oblíbíte. Nyní se jmenuje pouze Tierra Verde.

TIP: Přírodní drogerii Yellow & Blue (nyní Tierra Verde) za výhodné ceny získáte zde.

Co je značka Yellow & Blue?

Ekodrogerie YELLOW & BLUE je vyráběna českým výrobcem Tierra Verde a je určena pro domácnosti. Zaměřuje se na výrobky, které jsou šetrné k přírodě a jsou vhodné na citlivou pokožku. Nabízí kompletní přípravky na úklid, praní, mytí nádobí a celkově na péči o domácnost. Velkou nabídku naleznete v tomto e-shopu.

Prostředky jsou bez fosfátů, chlóru, ropných derivátů, umělých barviv, palmového tuku atd. Hlavní složkou přípravků na praní a mytí jsou mýdlové ořechy v bio kvalitě s minerálními či rostlinnými látkami.

Výrobky jsou vegan friendly, často v papírových obalech a v některých bezobalových obchodech najdete právě tuto drogerii bez obalu.

Výhody a nevýhody této přírodní drogerie

Oblíbené produkty

Prací gel s pomerančem - Yellow&Blue

prací gel s pomerančem

Gel na praní vyrobený z mýdlových ořechů s vůní pomerančů je vhodný pro šetrné a jemné praní. Prádlo rovnou změkčuje a osvěžuje příjemnou vůní. Ocení jej lidé s citlivou pokožkou, také ti, které trápí alergie nebo ekzémy a zamilují si jej i všichni, kteří vyhledávají přírodní drogerii a chtějí být šetrní k životnímu prostředí.



Univerzální čistič - Yellow&Blue

univerzální čistič yellow blue

Na co mít doma desítku přípravků, když vám stačí jeden univerzální? I tato značka má univerzální čistič, který je vhodný na všechny hladké plochy (podlahy, keramika, sklo, dřezy atd.). Jedná se o koncentrát, který podle potřeby ředíte s vodou nebo rovnou používáte. Opět se jedná o ekodrogerii, kdy výroba byla šetrná k přírodě bez testování na zvířatech.



Gel do myčky na nádobí

gel do myčky na nádobí yellow blue

Také v myčce můžete šetrně mýt nádobí. Tento gel se vyrábí z mýdlových ořechů a je určen jak středně, tak i na silně znečištěné nádobí. Neobsahuje fosfáty či jiné škodlivé látky. Obsahuje citronový esenciální olej pro vytvoření příjemné vůně. Zesílit účinky můžete sodou, kyselinou citronovou či bělicím práškem.



WC čistič

čistič wc yellow blue

Nepostradatelným pomocníkem v domácnosti je WC čistič, kterým Yellow and Blue také v eko verzi vyrábí. Rozpouští usazeniny, dezinfikuje a čistí i ve špatně přístupných místech díky svému tradičními tvaru. Hezkou vůni dodává borovicová silice. Nebyl testován na zvířatech a neobsahuje chlór.



Výrobky neobsahují ropné deriváty, chlór, fosfáty, syntetickou parfemaci či barviva.

Co všechno vyrábí?

Brněnská firma Tierra Verda vyrábí mnoho eko produktů a neustále jejich množství rozšiřuje. Z jejich sortimentu můžeme zmínit následující produkty:

Fotky u nás na stránce jsou starší, nové fotky produktů již obsahují pouze značku Tierra Verde.

Máte s výrobky Yellow and Blue zkušenosti? Napište své recenze a názory do diskuze.





Názory k článku


Napište, co si o tom myslíte