BudKocka.cz logo

Voňavé svíčky Yankee Candle

Články Veronika 6. prosince 2018
svíčky yankee candle

Svíčky Yankee Candle patří mezi nejoblíbenější svíčky na světě. Krásné vůně, líbivé dózy a dlouhá délka hoření si vás naprosto podmaní. Po celou dobu hoření vás bude provázet vůně, díky níž provoníte celý interiér a budete si moct užívat překrásnou vůni dlouhou dobu.

Vonné svíčky vás překvapí zajímavými barvami a netradičním designem. Vždy získáte kvalitní parafín a skleněnou nádobu za bezkonkurenční cenu, která vás nikdy nezklame. Stačí si jen vybrat z nepřeberného množství vůní a variant.

Co jsou svíčky Yankee Candle?

Yankee Candle je americká značka výrobce svíček, který se řadí k nejoblíbenějším a nejprodávanějším na světě. Desítky hodin hoření, elegantní dóza a k tomu originální vůně, které se snad nikdy nenabažíte. To všechno nabízí značka Yankee Candle.

Tyto svíčky jsou vyrobeny z nejkvalitnějších materiálů a jsou provoněny pomoci přírodních výtažků a esenciálních olejů. Dokáží hořet i několik desítek hodin, což ovšem záleží na velikosti svíčky. Vždy vás překvapí dokonalá vůně, kterou ucítíte velice dlouho.

Vyberte si z nabídky

svíčka
svíčky yankee candle
svíčka
svíčka yankee
svíčky yankee
svíčky yankee candle

Něco málo z historie

16letý Mike Kittredge byl příliš chudý na to, aby koupil své mamince na Vánoce dárek, tak vyrobil vlastní dárek. Rozpustil voskovky a vytvořil svíčku. To uviděla sousedka, která si ji od něj koupila. Mike si za ty peníze koupil vosk a vyrobil dvě svíčky, jednu pro maminku a jednu opět prodal. Okolí bylo nadšené a Mike je začal vyrábět dál. Tak se zrodil nápad, který se uchytil v celém světě.

Výhody a nevýhody svíček Yankee Candle

Různé velikosti jsou samozřejmostí

Svíčky koupíte ve více velikostech, svíčka může být malá, střední nebo velká. Každá je schovaná v dokonalé skleněné dóze s víčkem. Prodávají se ale i svíčky bez dózy - čajové svíčky, do aromalampy nebo menší (votivní svíčky), které slouží spíše na vyzkoušení. Dále se nabízejí vůně do auta (kolíčky, visačky, clipy), do elektrické zásuvky nebo vonná stébla a perly.

svíčka

Pokud váháte, vyberte si nejprve menší svíčku Yankee Candle, která vás jistě přesvědčí o tom, že její vůně i kvalita je impozantní. Pak určitě sáhnete po další, protože budete chtít vyzkoušet také ty větší, které hoří týden. Hlavně jejich aroma si zamilujete.

Jak dlouho tyto svíčky hoří?

Svíčky Yankee Candle hoří velice dlouho, ale jejich délka se odvíjí od velikosti. Je pochopitelné, že větší bude hořet déle než menší svíčka, ale asi vás překvapí ty doby, jež jsou parádní.

svíčka

Kromě svíček je Yankee Candle nabízí i vůně, které osvěží vzduch, mírní pachy a dodá skvělou vůni na dlouho dobu.

Nechybí jim bavlněné knoty

Knot je vyroben z kvalitního bavlněného materiálu a je narovnán tak, aby vosk dokonale shořel. Můžete si vybrat svíčku jak s jedním knotem, tak i se dvěma nebo třemi. Více knotů vytvoří neskonalý zážitek a třeba večer skvělou atmosféru.

Dózy na další použití

Výhodou je, že po vyhoření svíčky ve skle vám zůstane dóza, která je uzavíratelná. Do ní pak můžete schovat různé drobnosti, mlsky, koření i další ingredience jako semínka nebo ořechy. Stačí ji jen omýt, vosk odstraňovat nemusíte, protože úplně vyhoří. Kdyby náhodou ne, tak by se hodilo jej odstranit.

yankee candle

Z vůní se vybírá velmi těžko

Unikátní vůně a jejich názvy mají nevýhodu, že nebudete vědět kterou si vybrat dřív. Bude to květinová, svěží, ovocná, vánoční, kořeněná nebo vůně pokrmu? Toto dilema vás bude provázet při každém nákupu, protože každá je jedinečná a zajímavá. Vosk je rovnoměrně provoněný vůní, která je pečlivě vytvořena z přírodních extraktů.

Provoní vám domov svíčka s vůní mojita, makronek, letní zmrzliny, třešňového květu, eukalyptu, levandulí nebo sáhnete po vůni jako dřevo, mořský vzduch, měsíční svit, západ slunce u jezera, bambucké máslo, růžové písky, tabákový květ, bílé kakao, vánoční cukroví nebo nadýchané osušky? To je jen část z toho, co Yankee Candle nabízí.

Mrkněte na tyto svíčky se šperkem uvnitř.

Zkušenosti se svíčkami Yankee Candle jsou velice pozitivní, jedná se totiž o návykovou záležitost. Jakmile s nimi začnete, nebudete chtít přestat. Napište do diskuze své názory a dojmy na tyto skvělé svíčky.

Foto: different.cz





Názory k článku


Napište, co si o tom myslíte