BudKocka.cz logo

Melounová Kofola - Štefan a pan Mefloun

Články Novinky Značky Monika 13. května 2016
pan mefloun a ftefan

Po úspěšné kampani Kofoly se Štefanem na meruňkovou Kofolu se Štefan na chvíli odmlčel, aby se vrátil v plné parádě a s novou příchutí zpět! Na jaře 2016 se v obchodech objevila nová příchuť - melounová Kofola a nové reklamy na sebe nenechaly dlouho čekat. Podívejme se na více informací.

Fofolák se vrátil!

Už to chvílemi vypadalo, že se Štefan (Ftefan) nevrátí. Reklamní spoty na meruňkovou Kofolu skončily a už se vůbec o něm nemluvilo. Fanoušci na Facebooku za ním tesknili a ptali se po něm. Zbytečně. Naštěstí začátkem května se objevil spot, který informoval o tom, že Štefan je zpět. To jasně naznačuje, že se něco děje. Pes Fofolák se vrátil a navíc s překvapením.

V tu dobu jste si mohli v obchodech všimnout nové příchuti oblíbené Kofoly, kterou se stal meloun. Nová Kofola se prodává opět v půllitrové láhvi se skvělou chutí. Je to melounová Kofola.

Už jste viděli stříbrné tlapky? Vypadají roztomile.

Seznamte se s panem Meflounem

fofola mefloun

V nových reklamách se ujal vedlejší role pan Mefloun. Pan Mefloun je vlastně klasický meloun, který nemá ani ruce a ani nohy. Je to takový otloukánek, jenž vždycky skončí špatně. Sice to s ním Štefan myslí dobře, ale díky tomu, jak vypadá, nemůže některé věci ze své podstaty zvládnout a pak na to doplatí.

Reklamní videa - Fofola

Jsem zpět!

Štefan utíká před kutálejícím se melounem a říká: „Hejhéj, jsem zpět a nebudu sám! Premiéra reklamy na Fofolu. Již brzy!”

Fofola a meteorit

Fofola a pan Mefloun spokojeně na paloučku pozorují oblohu a vtom padá hvězda. Štefan rychle dodává: „Pane Mefloun, padá hvězda! Přejte si něco velkého!” Najednou ho zasáhne obrovský meteorit. Štefan se jen vzmůže na: „Ups! Dáš si Fofolu?”

Fofola a balón

Štefan s panem Meflounem letí v balóně nad kaňonem a najednou Štefan zvolá: „Pane Mefloun, klesáme! Co máte v tom batohu?” Začíná vyhazovat věci (sedátko, kruh, míč atd.) a k tomu dodává: „Tohle potřebujete? Tohle? A tohle je co? A tohle?” Když vyhodí z balónu skateboard, zavadí o pana Meflouna, který spadne z okraje balónu dolů. Na to jen nešťastně řekne: „Ups! Dáš si Fofolu?”

Fofola a krém

Štefan v plavkách a pan Mefloun se slunečními brýlemi leží na lehátku u vody a najednou se ho Štefan ptá: „Pane Mefloun, už jste se nakrémoval?” Nad panem Meflounem letí pták a pokálí ho. Vypadá to ale, jako kdyby někdo na něj stříkl krém. Nato Štefan dodává: „Ups! Dáš si mefloun?”

Fofola a houpačka

Pes Fofík houpe pana Meflouna na houpačce, u toho pronáší: „Pane Mefloun, výš, ještě výš...” V tu chvíli to trošku přežene, pana Meflouna odhodí nahoru do korun stromů a nazpět se mu vrátí veverka, která si odkrkne a očividně snědla pana Meflouna. Vystrašený Štefan jen na to: „Ups. Dáš si mefloun?”

Fofola a longboard

Pan Mefloun a pes Fofolák jedou z vysokého kopce na longboardu, vtom Fofolák zvolá: „Pane Mefloun, brzděte! Obrubnííík!” Pan Mefloun nestihne zabrzdit, narazí do obrubníku a následně do sochy u fontány. Nakonec zaparkuje v náručí sochy. Na to jen Ftefan provinile řekne: „Ups, dáš si mefloun?”

Fofola a tenis

Psík Fofolák a Mefloun jsou na tenisovém kurtu. Kofolák volá: „Pane Mefloun, připravte se. Teď to půjde na forhend.” a zapne podavač tenisáků. Ten vysokou rychlostí podává tenisáky, dokud pana Meflouna jeden nezasáhne. Štefan zakvičí: „Ups” a rychle ho jde zkontrolovat. Pan Mefloun má v sobě díru a Fofolák pokračuje obvyklým: „Dáš si Fofolu?”

Fofola a padák

Štefan se chystá skákat padákem z letadla společně s panem Meflounem. Poté společně vyskočí a Štefanovi se začíná otevírat padák, ale Meflounovi ne. Pes křičí: „Pane Mefloun, zatáhněte za šňůrku! Ups. Dáš si mefloun?” Mefloun spadl dolů, nemohl ničím zatáhnout za šňůrku. Nemá přece ruce. :-D

Každá reklama je opravdu zajímavá. Pes Štefan zase něco provede a tak se to snaží odčinit alespoň tím, že nabídne milý obličej a klasickou dobrůtku. V tomto případě je to meflounová Kofola.

Kde koupit novou Kofolu?

Melounová Kofola je v dostání v menších i větších obchodech. Měla by být dostupná například v následujících marketech: Billa, Albert, Kaufland, Tesco, Makro atd. Jedna láhev stojí necelých dvacet korun.

Které video se vám nejvíc líbí?



Názory k článku


Mefloun je opravdu roztomilý!
Saša, 14. května 2016

Je to nejroztomilejší reklama která se momentálně vysílá , pejsek je úžasný !
Helouš, 20. května 2016

Kam se reklama ztratila?
Věra, 25. května 2016

je to fofhend, ne povel ;-)
Koko, 9. června 2016

Nejlepší reklama co kdy byla
hlidaci pejsek, 11. června 2016

Proč úžasný pes Štefan zmizel z televizních obrazovek a nahradila ho trapná reklama "Nic neříkej"?
Bobo, 21. června 2016

Ftefan je super.Jaroslav Olomouc
Jaroslav, 6. srpna 2016

dobře že se Ftefan vratil s fofolou parada
ivča, 15. srpna 2016

Nejlepsi reklama která se natočila proste SUPER
Fofolak, 7. září 2016

Proč tu neni komentář i k reklamám se Ftefanem breakdance,stanovačka a motorka?Jsem si články vytiskla a tyhle mi chybí.
Markéta, 27. září 2016

Nejlepsi reklamy jaky jsem kdy videl. Proc se nevysilaji? Proc ty nove nemluvi Filip Jancik ktery to namlouval dokonale?
Vladan, 29. dubna 2017

Taky ty reklamy miluji
Berta, 8. června 2017

Jeto bomba.
VLasta, 15. prosince 2019

Napište, co si o tom myslíte