BudKocka.cz logo

Povlečení a postěradla s trávou (motivy)

Domácnost Články Povlečení Eliška 19. září 2019
konopné ložní prádlo

Převlečte svou ložnici z okoukané bílé barvy do originální zelené. A ne kdovíjaké zelené. Budou to zelené konopné lístky, které ozdobí prostěradlo nebo povlečení. Vypadají skvěle a dodají vám super náladu.

Mrkněte na tuto stránku, kde vypadá naprosto úžasně.

Nejen ložnici, ale i dětský pokoj konopí na látce razantně změní. Bude vypadat vesele a uvolněně. Navíc teenager bude před svými vrstevníky působit jako king, který bude budit respekt před každou návštěvou, má totiž povlečení s trávou.

povlečení prostěradlo s konopím

Povlečení Aromatica

Konopné povlečení oživí vaši ložnici nebo pokoj. Svítící zelenkavé barvy uklidňují mysl a na dotyk příjemný materiál vás bude zahřívat každou noc. Můžete si koupit bavlněné, které je jemné, hebké a příjemně chladící ložní prádlo, proto se hodí více na léto (i když ho můžete bez problému používat v zimě).

bavlněné povlečení konopí

Bavlněné povlečení s konopím se prodává v sadě (povlak na pokrývku a polštář) a ve více velikostech, aby to každému vyhovovalo.

Nebo je dostupné rovněž povlečení z mikroflanelu, které je naopak hřejivé. Tento jemný materiál se hodí hlavně na zimu, kdy v zimě potřebujete pořádně zahřát v chladných nocích.

mikroflanelové povlečení zelené

Konopné mikroflanelové povlečení s konopným motivem získáte v sadě (povlaky na polštář a přikrývku) v několika rozměrech:

Prostěradlo Aromatica

Prostěradlo ozdobené lístky konopí v zářivé zelené barvě každého zaujmou. Na dotyk je toto bavlněné prostěradlo velmi příjemné. Navíc v rozích je zašitá guma, aby lépe drželo. Prostěradlo je vyrobeno ze 100% bavlny a hodí se na matraci až o výšce 25 cm.

prostěradlo z konopí

Toto prostěradlo se prodává v několika velikostech, abyste jej mohli natáhnout téměř na jakoukoliv postel. Mrkněte se na varianty, které si můžete pořídit.

Proč si ho koupit?

A to není všechno!

Pokud by vám nestačilo provoněná ložnice dobrou náladou, pořiďte si konopné doplňky rovněž do kuchyně. V tomto e-shopu je k zakoupení rovněž stylová zástěra, chňapka nebo veselé utěrky s konopným vzorem.

zelené utěrky z konopí

Co říkají recenze a zkušenosti?

Recenze na tato produkty jsou velmi pozitivní. Stačí se podívat na zkušenosti nakupujících.

ložní prádlo konopí

Pokud se chcete potěšit nebo hledáte zábavný dárek, který vykouzlí na tváři úsměv, tímto určitě neuděláte chybu.



Názory k článku


Koupila jsem ho synovi, který ho miluje. Když za ním přijdou kámoši, pořád se o něm baví a řeší ho. Taková maličkost a jak potěší.
Lenka, 20. prosince 2019

Vypadá velice dobře a pro moje kluky dobrá frajeřina.
Luca, 7. listopadu 2020

Napište, co si o tom myslíte