BudKocka.cz logo

3D povlečení - unikátní živé ložní prádlo

Články Domácnost Povlečení Eliška 12. srpna 2020
3d povlečení

Každý večer se zakryjeme peřinou skrytou v povlečení, které už může být celkem nudné. Co tak vystřídat to stávající za nové? 3D povlečení vypadá naprosto originálně. Jsou na něm barvy a vzory jako živé. Vaše ložnice nebo pokoj už nikdy nebude nudná. Podívejte se na více informací.

Ložní povlečení se vzory zvířat, květin nebo různých produktů, které vypadají jako živé, patří k letošním trendům. Chcete někoho potěšit nebo děti dostat do postele? Vsaďte na hezké 3D motivy, vzory a jedinečný design.

Super ložní prádlo - 22 tipů

Motocykl na povlečení

motorka Motorcycle povlečení

Povlečení s motorkou vypadá naprosto reálně, jako když na ní sedíte a díváte se na řídítka a před sebe. Motorka je pouze na jedné straně, na druhé najdete decentní hnědou barvu.



Sněhulák s čepicí

sněhulák s čepicí ložní 3D

Zasněžené stromy, trávník a domy. Co tak mít nasněženo i na posteli a rovnou i se sněhulákem? A tento krásný sněhulák s čepicí se na vás vždy sladce dívá a atmosféra je vždy mnohem kouzelnější.



Vlakem do bradavic

vlak do bradavic povlečení

Ozdobit si stylově pokoj nebo přes noc navštívit Bradavice? Děti si asi vyberou cestu do světa čar a kouzel. Krásný fototisk vypadá reálně a malí čarodějové se mohou vydat na noční cestu.



Moře, pláž a palmy

pláž beach palmy moře 3d povlečení

Máte rádi pláž, palmy a moře? Rádi jezdíte na dovolenou? Tak to bude povlak právě pro vás. Tento 3D potisk vás přenese přes půl světa přímo na lehátko pod palmu.



Pes a kočka jako kamarádi

pes a kočka na 3d povlečení

Pejsek a kotě roztomile na vás koukají a chtějí podrbat za ušima. Tento 3D vzor potěší každého milovníka domácích mazlíčků. Líbí se vám tato zvířecí dvojka? Podívejte se na stříbrné zvířecí tlapky.



Ptáci nebo prasata?

angry birds hra

Někdo rád hraje Angry Birds, někdo na ně raději hledí ve filmu a někdo s nimi raději spí. Zářivé barvy a postavy udělají každému fanouškovi radost.



Pes a kočka s notebookem

pes a kočka živé ložní povlečení

Psík se sebevědomě dívá na notebook a kočka se zpovzdálí těší, až na ni přijde řada. Tato situace vypadá kouzelně a vždy vás rozesměje, když ustelete postel.



Zasněžená krajina

zasněžená krajina 3d povlečení

Tradiční pohled na zasněženou krajinu. Roztomilý sněhulák, kočky a zajíci zpříjemní vaše zimní vstávání. Sníh uvidíte nejen venku, ale i na posteli.



Unicorn jako opravdový

jednorožec unicorn 3d povlečení

Jednorožec na posteli vás každé ráno nabudí do nového dne, stejně jako váš spánek bude s ním lepší. Kromě něj povlečení doplňuje krásná krajina a z druhé strany je písková barva.



Obrovský mops

psík mops 3d povlečení

Obrovská 3D fotka roztomilého mopsa, když se dívá z postele, vás dostane. Mopsík vypadá opravdově, pokud zrovna tohoto psa milujete, je toto povlečení jasnou volbou.



Mimoňi

mimoni povlečení

Kdo by neměl rád Mimoně? Roztomilé postavičky má rádo každé malé dítě, tak proč je nerozveselit, kdykoliv se na minions podívá? Hebké povlečení s krásným vzorem, který připomíná 3D potisk, je ideálním dárkem pod stromeček.



Vzor Skull (lebka)

lebka skull živé povlečení

Ložní povlečení s lebkou uvítá snad každý, kdo má rád tyto motivy. Lebka působí strašidelně a reálně. Situaci doplňuje tmavá barva z druhé strany.



Pes frajer

pes živé ložní prádlo

Na jednu stranu nosí psík motýlka, na druhou stranu brýle jako ten největší frajer. Tento motiv vás rozesměje pokaždé, když půjdete spát nebo když vstanete.



Jako reálný wolf

wolf vlk 3d povlečení

3D potisk vlka vypadá velice dobře. Uvidíte ho přes celý povlak. Vlk a hlavně jeho hlava působí impozantně. Přesně tu uvidíte vždy spaním a ráno, když vstanete.



Slunečnice s motýlem

slunečnice květina jako živá

Velká žlutá slunečnice s modrým motýlem vypadá na potisku jedinečně. Pro romantické duše je tento vzor jako dělaný. Líbí se vám? Je naprosto unikátní.



Velký jaguár

jaguár kočka 3d povlečení

Když přijdete do ložnice nebo pokoje, vždy uvidíte šelmu, jak se na vás mlsně kouká. Když se ale zakryjete, bude vás chránit. Líbí se vám tento jedinečný design?



Yellow car - žluté auto

žluté auto sporťák 3d povlečení

Auto ve 3D verzi potěší nejen děti, ale i dospělé. Žlutý sporťák na bavlněném povlečení se zajímavým potiskem je pro závodníky jako ušitý.



Rozkvetlá třešeň

rozkvetlá třešeň živé ložní povlečení

Květiny a kvítka působí vždy na všechny mile. Jak v reálném světě, tak i na fotkách. Tento 3D motiv vás potěší, když se vám ráno nebude chtít vstávat a budete se chtít jen zachumlat.



Orchidea - reálný motiv

orchidej květina živá ložnice

Orchidej je v reálu nádherná a co teprve, když ji máte na foto povlečení. Vypadá zcela živě a vše doplňují kapky vody. Pokud máte rádi květiny, bude se vám s tímto vzorem líbit.



Orel - eagle

orel eagle 3d povlečení

3D povlečení s orlem vypadá úchvatně. Velký zobák a hlava tohoto dravce vás uchvátí. Orel se hodí pro každého bojovníka, který se nebojí. Zaručeně vás svým pohledem dostane.



Yorkshirský teriér

Yorkshirský teriér živé 3d povlečení

Yorkshirský teriér potěší každého vlastníka tohoto pejska. Bude mít dalšího. Tento motiv vypadá naprosto reálně, je pěkně učesán a nechybí mu charakteristická mašlička.



Fialová růže

povlečení růže květina

Krásná růže je ideální pro zamilovanou slečnu, která k ní bude chtít každé ráno přičichnout. Obrovské fialové poupátko vypadá tak reálně, až se budete plést, zda je nebo není reálné.



Malí gepardi

kotě gepard 3d ložnice

Roztomilí gepardíci vypadají jako živí. Budete se chtít s nimi mazlit, ale pak zjistíte, že jsou jen 3D. Úchvatná koťátka na bílém se hodí pro každého.




Ložní povlečení s 3D motivy je velmi oblíbené, je levné a vkusné. Nejlépe vypadají vzory zvířat (např. koně, hadi, psi, kočky, slon, tygr, panda, králík, pavouk), květin nebo měst. Stačí si jen něco pěkného vybrat.
Velkou nabídku skladem mají v tomto e-shopu.

Z jakého je materiálu?

Vždy záleží na konkrétním druhu, některá povlečení jsou bavlněná, krepová, mikrovlákna nebo jiného materiálu. Mají zapomínání na zip nebo na knoflíky. Vždy si přečtěte specifikaci, ať víte, o jaký se jedná materiál a styl zapínání.

Jaké jsou rozměry?

Každé povlečení je jiné, proto mohou být i rozměry trošku odlišné. Většinou se jedná o povlečení na jednolůžko na přikrývku (140x200 cm) a polštář (70x90 cm). Někdy tento set zahrnuje rovněž povlak na další rozměry polštářů (malý polštář) nebo na dvě postele.

Proč si ho pořídit?

Jak toto ložní povlečení prát?

Před prvním použitím je potřeba přečíst návod. Každá souprava má trošku jiný návod na údržbu. Vždy prádlo perte samostatně a na ruby. Dodržujte předepsanou teplotu a použijte prášek na barevné prádlo. Při nesprávném praní můžete jeho design nenávratně poškodit.

Zkušenosti a recenze jsou na ně velmi dobré. Napište i vy ty svoje do diskuze.

Kde ho můžete koupit?

3D povlečení, které vypadá jaka živé, koupíte levně v tomto e-shopu. Mívají tam často akce a slevy, takže dost ušetříte.



Foto: homacz.cz, bonami.cz





Názory k článku


To je rozkošné. Hlavně to s pejskem a kočkou a se sněhulákem :)
innn, 23. října 2020

Napište, co si o tom myslíte