BudKocka.cz logo

Zap-Ease: Rychlá pomoc po bodnutí hmyzem

Články Novinky Recenze Soňa 23. dubna 2023
zap-ease

Bodnutí, pokousání nebo poštípání hmyzem není vůbec příjemné. Svědí to, místo zarudne a vytvoří se otok. Víte, že se s tím dá něco udělat? Zap-Ease je rychlá záchrana po bodnutí hmyzem a přináší úlevu. Zjistěte, jak funguje.

Štípancům se v létě prostě nevyhneme. Ať už je to štípnutí od komára, kousnutí od ováda, bodnutí od včely, nebo žahnutí medúzou či popálení kopřivami.

Mnohdy kousnutí doprovází nepříjemné příznaky jako otok, pupínek, svědění nebo zarudnutí. Pomocník Zap-Ease je připraven vám hned ulevit. Podívejte, jak přesně funguje.

☑️ Co je Zap-Ease?

Zap-Ease je pomůcka od značky Incognito, která přináší okamžitou pomoc od štípanců od komárů a dalšího hmyzu. Tlumí otok a zánět po bodnutí, zmírní potřebu svědění a škrábání po bodnutí. Zobrazit více informací.

Stačí si jej aplikovat na místo, kde vás kousl hmyz a počkat. Zap-Ease lokalizuje jed, potlačí uvolňování histaminu, díky němuž vzniká následná reakce jako svědění, otok, zarudnutí atd. Neutralizuje jed, zastaví vznik zánětu, otoku nebo nutkání ke svědění.

Incognito zap-ease recenze zkušenosti

Malý, ale šikovný. Zap Ease Incognito získáte levně v tomto obchodě

Mechanismus účinku spočívá v malých piezoelektrických impulsech, které tlumí projevy a brání před nutkáním škrábání.

Kdy se hodí?

Jeho účinek byl prokázán na London School of Hygiene & Medicine. Účinkoval u 93 % testovaných osob.

Přípravek Zap-Ease je pro člověka zcela bezpečný a nemá negativní vliv na okolní kůži. Nemohou ho používat děti do dvou let a osoby s kardiostimulátorem.

Neobsahuje geneticky modifikované látky a nebyl testován na zvířatech. Neobsahuje baterie.

☑️ Jak ho používat?

Přiložte Zap-Ease na kůži na místo kousnutí a rychle cvakněte zelené tlačítko nejméně 5x. Tlačítko můžete zmáčknout i víckrát, doporučené je pouze minimální množství 5.

S aplikací neotálejte. Nejúčinnější je okamžitě po kousnutí. Účinek se projeví po několika minutách.

Není vhodný pro osoby s kardiostimulátorem a pro děti do dvou let. Nepoužívejte ho hned po použití repelentu.

 zap-ease balení a návod

Nechybí mu návod k použití v češtině

Jak dlouho vydrží?

Jeho trvanlivost je 5 let nebo 1000 kousnutí.

☑️ Jaké má Zap-Ease výhody a nevýhody?

Vybrali jsme pozitivní a negativní stránky tohoto produktu:

zap-ease popruh

Za pevný popruh ho můžete nosit na ruce nebo ho připevněte k batohu

☑️ Co je značka Incognito?

Britskou značku Incognito založili cestovatelé Patricie a Howard, kteří během cestování používali běžné chemické repelenty. Nelíbily se jim. Zatěžovaly okolí a mnohdy jim ani nepomáhaly.

Vytvořili přírodní repelenty proti hmyzu, které jsou šetrné k člověku i životnímu prostředí. Používají směs vůní éterických olejů, jež odpuzují hmyz, včetně komára tropického.

Výrobky značky Incognito

Od výrobce Incognito zakoupíte v tomto e-shopu mnoho výrobků, které odpuzují obtěžující hmyz. Jedná se například o tyto produkty:



Zap-Ease proti štípancům od hmyzu je rychlý způsob, jak zastavit nebo zmenšit svědění, nutkání ke škrábání nebo vznik otoku. Tyto projevy tlumí.

Neslouží k odstranění alergie, škodlivých látek nebo infekcí.

 Incognito zap ease

Získejte ho lacině v tomto obchodě

☑️ Recenze a zkušenosti

V našich končinách se jedná o novinku, v zahraničí ho znají docela dlouho. Většinou si ho chválí a mají Zap Ease za nepostradatelného pomocníka v přírodě.

Líbí se mi jeho velikost. Pomocníka Zap-Ease můžete mít kdykoliv a kdekoliv u sebe. Díky kompaktní velikosti a pevnému popruhu ho snadno nasadíte jako přívěšek na klíče, k opasku nebo na přívěšek ke krku, hodí se do jakékoliv tašky nebo kabelky.

Zap Ease jsem vyzkoušela po kousnutí komárem večer. Honem jsem pro něj skočila a podle uvedeného návodu ho aplikovala na kousanec.

Přiložila jsem ho na místo a rychle cvakla tlačítkem pětkrát. Použití pomocníka je bezbolestné. Reakce po kousnutí komárem se opravdu po chvíli začíná utlumovat. Nesvědí a otok se začíná zmenšovat. Zatím mám s ním jen dobré zkušenosti.

☑️ Kde ho můžete koupit?

Zap-Ease Incognito koupíte levně v shopu www.zdravibezchemie.cz. Najdete tam rovněž další produkty jako krémy, deodoranty, repelenty nebo oleje proti hmyzu. Produkty jsou skladem a doprava k vám je velice rychlá.





Názory k článku


Napište, co si o tom myslíte