BudKocka.cz logo

Čokoláda Power Choco Bar 70% od Powerlogy

Články Potraviny Soňa 3. června 2020
Čokoláda Power Choco Bar 70% Powerlogy

Když máte na něco chuť, potřebujete něco na stres nebo chcete, aby se vám lépe myslelo, určitě sáhnete po čokoládě. Nejlépe na to funguje kvalitní čokoláda, která obsahuje nejméně 70 % procent kakaa. Různé mléčné nebo bílé na to moc nefungují.

Vybrat kvalitní čokoládu dá někdy docela zabrat. V běžných obchodech je většinou nenajdete, tak jedinou možností je vsadit na specializované obchody. Dneska se podíváme na jednu výběrovou čokoládu - Power Choco Bar 70%, která je ozdobena lískovými ořechy. Podívejte se na další informace.

Co je Power Choco Bar?

✅ Power Choco Bar 70% je hořká čokoláda od slovenského výrobce Powerlogy. Powerlogy dbá na kvalitu svých výrobků a na specializuje se na netradiční a funkční potraviny. Podívejte se na jejich nabídku do e-shopu.

Už na první pohled čokoláda vypadá velmi zajímavě, bílý obal bez zbytečných dekorací s jasným nápisem Chocobar 70%. Když čokoládu rozbalíte, na jedné straně uvidíte nápis Power na pěti kostkách a z druhé je čokoláda posypána lískovými oříšky.

kvalitní čokoláda power choco bar 70%

Není to úplně obyčejná čokoláda, ale je trošku jiná. Je silnější, má zajímavý odstín, příjemnou vůni a jedná se o bean-to-bar čokoládu.

Co je bean-to-bar čokoláda?

Bean-to-bar je čokoláda, kterou výrobce vyrábí přímo z pečlivě vybraných kakaových bobů. To znamená, že boby jsou dovezeny z Kolumbie na Slovensko, kde se opraží, umelou a následně se z nich vyrobí Power ChocoBar.

Celý tento proces probíhá na Slovensku a výsledkem je tato unikátní čokoláda. Powerlogy si celý proces pohlídá, díky čemuž je čokoláda kvalitní a jedinečná.

čokoláda power choco

Co v ní najdete? Jaké má složení

✅ V této 70% čokoládě najdete pouze několik surovin a jedná se o následující suroviny:

čokoláda power choco bar složení

Suroviny pocházejí z Kolumbie a Turecka. Čokoláda je vyrobena na Slovensku.

Co tam nenajdete?

Na rozdíl od jiných čokolád je tato exkluzivní čokoláda:

Rovněž výrobce pravidelně provádí laboratorní testy, aby se zjistil obsah ochratoxinů, aflatoxinů a oxidaci ořechů.

čokolády power choco bar

Jaké má nutriční hodnoty?

Výživové hodnoty na 100 gramů jsou následující:

Energetická hodnota:2 499 kJ (596 kcal)
Bílkoviny:8,5 g
Sacharidy:38 g
Tuky:45 g
Vláknina:10,1 g

Co je odrůda criollo?

✅ Criollo je odrůda kakaových bobů, která je považována za delikatesu. Pěstuje se velmi složitě, proto se tento kakaovník moc nepěstuje. K tomu má nižší výnos a ohrožují jej různé choroby. To vše se projevuje v jeho ceně.

Jak Power Choco Bar chutná?

Power Choco Bar vás překvapí jemnou a delikátní chutí, kterou vylepší oříšky. Je sladká tak akorát a její chuť je příjemná. Řekla bych, že je mnohem lepší než hořké čokolády z běžných obchodů. Za to jistě může zpracování a výjimečná odrůda kakaových bobů. Za sebe mohu říct, že mi moc chutná. Napište do diskuze také vaše zkušenosti a recenze.

power chocobar kostičky

Čokoládová tabulka sice váží pouze 50 gramů, ale po jejím snědení budete mít pocit, jako byste snědli jednu obrovskou čokoládu. Hořkou čokoládu si nejlépe vychutnáte, když sníte jednu nebo dvě kostičky denně. Jedná se o takové mlsání výčitek a stresu, po ní totiž (v rozumném množství) nepřiberete a skvěle si ji užijte.

Kolik stojí a kde ji můžete koupit?

Hořká čokoláda Power Choco Bar 70 % stojí pouze 79 Kč. Tato cena za takovou lahůdku není vůbec špatná. Koupíte ji v oficiálním e-shopu www.powerlogy.cz.

Pokud koupíte výhodné balení 6 čokolád, ušetříte, je na něj nyní akce. Toto balení seženete zde.



Názory k článku


To vypadá skvěle, půjdu si je objednat!
Týna, 4. června 2020

Napište, co si o tom myslíte