BudKocka.cz logo

Slaný karamel MamaDomisha + Big Boy

Články Potraviny Soňa 13. dubna 2021
Slaný karamel MamaDomisha Big Boy

Mama Domisha je oblíbená blogerka, která ve spolupráci s BIG BOY přináší lahodné krémy, čokolády a oříšky. Hlavní znakem je slaný karamel. Pokud ho máte rádi, rozhodně si přijdete na své. Oříškový krém s dokonalou příchutí si zamilujete. Na co všechno se můžete těšit?

Slaný karamel si podmanil svět. Pokud si také řadíte mezi jeho milovníky, ochutnejte výborné krémy, čokolády, oříšky nebo kaše právě se slaným karamelem. Následující produkty vznikly ve spolupráci influencerky pod jménem Mama Domisha a firmy Big Boy. Co všechno najdete v jejich nabídce? Podívejte se do e-shopu.

⭐ Oříšková másla

Oříškové krémy, kterým některým říkají másla, patří mezi lahůdky, které se hodí na palačinky, ke kaši, k müsli a nebo je můžete mlsat přímo ze sklenice.

Slaný karamel MamaDomisha

slaný karamel mamadomisha

Tento jemný arašídový krém s karamelovou čokoládou a mořskou solí je jednou z nejlepších příchutí. Jednalo se první oříškové máslo, které sestavila právě MamaDomisha. Nachází se v něm arašídy, karamelová čokoláda, kokosový cukr, himálajská sůl. Podívejte se na další informace.




Slaný karamel GOLD MamaDomisha

slaný karamel gold mama domisha

Další krém na sebe nenechal dlouho čekat. Tentokrát se jedná opět o slaný karamel s arašídy a také s kešu ořechy, které jeho chuť zintenzivní. Opět na vás čeká luxusní chuť pomazánky a kvalitní složení, kterému nikdy neodoláte. Podívejte se na další informace.




WhiteBrownie by MamaDomisha

white brownie big boy mamadomisha

Tento nový lískooříškový krém s kešu a bílou čokoládou je dokonale jemný s chutí sušenek a bílé čokolády. Opět se jedná o luxusní záležitost, která najde své místo na lžičce, dezertu nebo lívanci. Podívejte se na další informace.




Brownie by MamaDomisha

brownie big boy mamadomisha

Krém s lískovými ořechy, kešu, prémiovou čokoládou, kakaem a ghí je neskutečně lahodný. Hodí se ke kaši, lívancům nebo na mlsání lžičkou ze sklenice. Tento neskutečný chuťový zážitek s chutí delikátní sušenky vytvoří uvedená pomazánka. Podívejte se na další informace.




⭐ Oříšky v polevě

Pokud máte rádi oříšky v polevě a chcete vyzkoušet něco netradičního, podívejte se, jaké lahůdky pro vás připravila Mama Domisha.

Arašídy ve slaném karamelu MamaDomisha

arašídy ve slaném karamelu big boy mamadomisha

Co říkáte na křupavé, na sucho pražené arašídy obalené do slaného karamelu? Jedná se o neskutečnou lahůdku, která se doplní vaše večery nebo dny. Arašídy pocházejí z Argentiny a k tomu na vás čeká prémiové složení. Velikost 130 g nebo 300 g. Podívejte se na další informace.




Lískové ořechy White Brownie MamaDomisha

lískové ořechy white brownie big boy mamadomisha

Na sucho pražené lískové oříšky jsou obalené v krému White Brownie si vás doslova podmaní. Velikost 120 g nebo 300 g pro menší i větší mlsaly, kteří si je vezmou k televizi nebo počítači. Podívejte se na další informace.




⭐ Netradiční čokolády

Chcete někoho potěšit nebo si zamlsat? Vsaďte na čokoládu. Následující bílé čokolády jsou excelentní a vybraná příchuť z nich vytvořila lahodný kousek, který si zamilujete.

Čokoláda Slaný karamel MamaDomisha

čokoláda slaný karamel mamadomisha

Tato delikátní bílá čokoláda s karamelem je posypaná poctivou porcí arašídů a špetkou růžové soli. Tato lahůdka chutná naprosto dokonale a na každý kousek se budete vždy těšit. Netradiční čokoládu vážící 100 g doplňuje netradiční chuť a výjimečné složení. Podívejte se na další informace.




Čokoláda White Brownie MamaDomisha

čokoláda white brownie mamadomisha

Povedená čokoláda White Brownie od Big Boy a MamaDomishy v sobě schovává lískové ořechy, kešu, ghí, kokosový cukr a několik dalších surovin, které v této kombinaci chutnají báječně. Je vyrobena v České republice a váží 100 g. Podívejte se na další informace.




⭐ Ranní kaše

Stačí jen nasypat do misky a zalít horkou vodou nebo mlékem a máte připravenou výživnou snídani. Rovněž tato je s oblíbeným slaným karamelem, který se zasadí o to, ať máte nejen ráno, ale i celý den příjemnější.

Kaše Slaný karamel MamaDomisha

rýžová kaše slaný karamel mamadomisha

Začněte svůj den rýžovou kaší se slaným karamelem. Rýžová kaše se slaným karamelem je novinkou, která pochází z dílny firmy Big Boy ve spolupráci s MamaDomishou. Balení o hmotnosti 250 g vystačí na 5 nebo 7 delikátních snídaní. Podívejte se na další informace.




MamaDomisha je populární influencerka, kterou můžete znát z instagramu, youtube, blogu nebo různých internetových akcí. Má dvě děti a žije za Prahou s Erikem Meldikem z ViralBrothers.

Proč si je koupit?

Pokud váháte, zda si je koupit, vybrali jsme několik argumentů, proč si je koupit a nebo také nekoupit.

Recenze a zkušenosti

Recenze a zkušenosti s produkty jsou velice pozitivní. Uživatelé říkají, že se jedná o velice chutné krémy a čokolády, na kterých vzniká závislost a které rychle mizejí. Slaný karamel zažívá v poslední době boom, tak proč s ním něco dobrého nevyzkoušet. Podívejte se na recenze.

Pokud s uvedenými produkty máte také zkušenost, napište ji do diskuze.

Kde je můžete koupit?

Uvedené produkty a nejen ty levně koupíte v tomto e-shopu. Prodávají je velice levně a často nabízejí různé akce, slevy a výhodná balení. Některé už nejsou skladem.





Názory k článku


mňamky :) moc dobré to je :))
ivany, 2. května 2021

Napište, co si o tom myslíte