BudKocka.cz logo

Detoxikační náplasti BioMagick

Články Problémy Eliška 5. dubna 2021
Detoxikační náplasti BioMagick

Jaro je nejlepším obdobím pro detoxikaci těla. Po náročné zimě a stresovém období je vhodné tělo detoxikovat od škodlivých látek, které se v něm naakumulovaly. K tomu mohou pomoct různé detoxikační čaje, diety nebo detoxikační náplasti BioMagick, na které se zrovna podíváme. Mrkněte se na další informace.

Kolem nás se nachází mnoho škodlivých látek - chemické přísady v jídle, znečistěné ovzduší, užívání léků, špatná životospráva, stres, kouření, pití kávy, pití alkoholu, nedostatek pohybu nebo nedostatek vitamínů. Tyto škodliviny se v těle hromadí, což se může negativně projevit.

Jednou za čas bychom měli na svá těla myslet a detoxikovat organismus. Nejlepší doba bývá na jaře. Někteří tvrdí, že dokonce bychom měli přistupovat k očistě co čtvrt roku nebo co půl roku.

Postup, jak správně očistit organismus, neexistuje. Někteří doporučují pít zeleninové šťávy, držet hladovku, nejíst maso, nepít alkohol, kávu nebo jen vypustit bílé jedy (cukr, sůl, mouka, mléko). Západní medicína většinou očistu přehlíží, zatímco východní lékařství ji doporučuje.

V tradiční čínské medicíně jsou chodidla považována za druhé srdce. Domnívá se, že díky gravitaci jdou škodlivé látky během dne dolů a hromadí se právě od konečků prstů ke kotníkům. Právě z toho důvodu jsou detoxikační náplasti BioMagick tak vyhledávané a dle ní i účinné.

Co je BioMagick?

Detoxikační náplasti BioMagick jsou 100% přírodní produkt, který byl vyvinut pro bezpečnou a neinvazivní detoxikaci těla. Nalepí se na chodidla a následně absorbují toxické látky, které se usadí na náplasti. Více informací naleznete zde.

Vymysleli je experti s mnohaletými zkušenostmi tradiční východní medicíny. Působí přímo na reflexní body, které jsou umístěny na chodidlech a tím působí na orgány v těle. Tradiční čínská medicína tvrdí, že lidské tělo zahrnuje zhruba 360 akupunkturních bodů, z nichž 60 je na chodidlech.

detoxikační náplasti biomagick recenze

Detoxikační náplasti získáte levně v tomto e-shopu

Náplast působí na tyto body na chodidlech a dále rovněž na orgány v těle. Absorbuje toxické látky a ty se poté usadí na náplasti. Tato náplast je přírodní a má certifikáty CE a SGS.

Co všechno obsahují

Jedná se o 100% přírodní produkt, ve kterém se nacházejí látky jako bambusový ocet, dřevný ocet, chitosan, vitamín C, turmalín, detoxikační bylinná extrakt a dextrin. Ve složení již nic dalšího nenajdete.

Bambusový ocet

Nachází se v něm více než 200 ingrediencí, které jsou pro člověka bezpečné a přirozené. Má dezinfekční efekt, uvolňuje dermatitidy a trošku prostupuje do dalších vrstev.

Dřevný ocet

Může se pochlubit mnohými účinky na lidské zdraví (redukuje pálení žáhy, problémy s trávením, pachy, střevními potížemi, celulitidou). Dále z těla extrahuje škodliviny a jedy.

Chitosan

Při jeho užití na sebe váže nečistoty, zbavuje tělo škodlivých látek a odstraňuje z těla kovy. Dále má plno účinků na zdraví a pomáhá i při hubnutí.

Vitamín C

Jedná se o vitamín, který je pro tělo velice důležitý a účastní se mnoha funkcí.

Turmalín

Pomáhá uvolnit záporné ionty, absorbuje teplo a tvoří i infračervené vlny.

Detoxikační bylinný extrakt

Působí na organismus a napomáhá k úplné očistě těla.

Dextrin

Tato látka na sebe váže uvolněné látky a brání jim v jejich cestě zpět.

Jak se používají?

Náplasti jsou určeny pro aplikaci na chodidla, na která nalepte vždy jednu náplast. Nechte působit během spánku a ráno je odstraňte.

Vždy ji použijte z nepoškozeného sáčku a nepoužívejte ji víckrát. Pokud byste s ní cítili nějaké problémy, okamžitě ji odstraňte. Stejně tak ji nelepte na místa, na kterých jsou otevřené rány, popáleniny nebo máte citlivou pokožku.

Kdy mohou náplasti pomáhat?

Detoxikační náplasti BioMagick mohou pomáhat při těchto problémech:

Kdo je nesmí?

Tyto náplasti nejsou vhodné pro těhotné a kojící ženy, děti do 6 let nebo pro osoby s alergií na leukoplast.

Nesmí se používat na otevřené rány, popáleniny, na podrážděnou a citlivou pokožku. Rovněž nepatří na obličej nebo oči.

Jaké mají výhody a nevýhody?

Tak jako jiné výrobky, tak i tento má svá pozitiva a negativa. My se na některé z nich podíváme.

Jaké jsou s nimi recenze a zkušenosti?

Uživatelé mají s těmto náplasti většinou pozitivní zkušenosti. Chválí si, jak postupně vidí mizející zabarvení náplastí, postup očisty a všímají si různých účinků. Podívejte se na další zkušenosti na tuto stránku.

recenze zkušenosti biomagick

Foto: heureka

Pokud máte s nimi i vy zkušenost, napište ji do diskuze.

Kolik vůbec stojí?

Asi byste očekávali, že jejich cena bude vysoká. Jejich cena je nízká a liší se podle toho, jak velké balení si koupíte. Nejmenší balení nyní stojí zhruba 200 korun a v tomto eshopu mají na ně akce. Větší stojí potom více, ale vyjde výhodněji, takže vás tato sleva určitě za něj potěší.

Shrnutí na závěr

Detoxikační náplasti BioMagick vypadají zajímavě. Sestavili je odborníci tradiční čínské medicíny na základě tamních poznatků. Potěší vás nejen jejich nízká cena, ale i přírodní složení a snadná aplikace. Jedná se o zajímavý doplněk, který můžete využít při detoxikaci nejen na jaře, kdy se častěji dodržuje očistná kúra, ale i kdykoliv během roku.

Kde je můžete koupit?

Náplasti můžete levně koupit v tomto e-shopu. Najdete zde několik různých balení. Můžete zvolit menší nebo větší balení za zajímavou cenu.





Názory k článku


Napište, co si o tom myslíte